Professioneel en betrokken.

Overzicht Administratie
 
Picture

Salarisadministratie

Kiest u voor de zekerheid van een juiste salarisverwerking in combinatie met het gemak van een online personeelsdossier, HRM applicatie en digitale loonstrook en dit alles tegen een betaalbaar vast tarief per medewerker per maand, dan bent u bij DBA Finance aan het juiste adres.

Wij hebben gedurende de vele jaren dat wij bestaan een specialisatie opgebouwd in de verwerking van salarissen en in de advisering met alles wat hiermee samenhangt. U krijgt dus niet alleen het gemak van een online salarisadministratie, maar u haalt ook een salarisadministrateur in huis.

Wanneer u met DBA Finance een contract afsluit voor de salarisverwerking krijgt u niet alleen de beschikking over een online communicatieportal voor uitwisseling van loongegevens en -stroken, maar ook over een online HRM applicatie met toegang voor u en optioneel voor uw medewerkers, vanuit elke plek waar u zich maar bevindt. Binnen deze applicatie kunt u niet alleen de werknemersgegevens administreren, maar ook documenten opslaan zoals arbeidsovereenkomsten, verslagen van functionerings- en beoordelingsgesprekken e.d.. Uiteraard is een verlof- en ziekteverzuimregistratie ook ingebouwd.

Als u bijvoorbeeld alleen de salarisverwerking wilt uitbesteden, zonder gebruik te maken van de HRM functionaliteiten, dan kunnen wij u dit aanbieden, naast een eenmalig instaptarief van € 50,-, tegen een vast tarief van € 8,- per loonstrook, per verwerkingsperiode. Dit tarief geldt vanaf 5 tot 15 medewerkers. Voor minder of meer medewerkers gelden aangepaste tarieven. Binnen dit tarief verkrijgt zowel de werkgever als de werknemer een inlogcode om de salarisdocumenten te kunnen bekijken en te downloaden.

Hiervoor ontvangt u de volgende dienstverlening:

Betrouwbare en tijdige salarisverwerking, digitale salarisopgaven, aangifte Loonheffingen, relevante output, zoals loonjournaalpost, loonkosten, etc.

Andere mogelijkheden bespreken wij graag met u.

Uiteraard blijft het altijd mogelijk om op de traditionele manier de salarisverwerking te doen waarbij u de gegevens aanlevert per mail, fax e.d.

 

Neem contact op

GA ONLINE

uw debiteurenadministratie

compleet op de rit