Professioneel en betrokken.

Online

Hieronder kunt u inloggen in uw online omgevingen.

 

Neem contact op

GA ONLINE

online

uw administratie volledig in de cloud

Online personeelsdossier, HRM applicatie en digitale loonstrook en dit alles tegen een betaalbaar vast tarief per medewerker per maand

 
 • Starter

  Als startende ondernemer komt er zeker in de beginfase veel op u af. Uw eerste prioriteit ligt natuurlijk bij de groei van uw bedrijf, maar andere zaken mogen hierbij ook niet vergeten worden zoals o.a. een tijdige en juiste administratie die u inzicht verschaft in de geldstromen binnen uw bedrijf en bijvoorbeeld de brutomarges op de verkopen, indien u een handels- en/of horeca-activiteit exploiteert.

  Voor: , Starter, ZZP’er
 • ZZP’er

  De ZZP’er is de zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico een bedrijf of beroep uitoefent en geen personeel in dienst heeft. Om zzp’er te worden hoeven geen ingewikkelde stappen te worden ondernomen en kan worden volstaan met het inschrijven van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel die aansluitend ook automatisch de aanmelding bij de belastingdienst in orde maakt.

  Voor: , ZZP’er
 • DGA

  De DGA neemt nog steeds een bijzondere positie in. Zo is hij of zij naast bestuurder en aandeelhouder van de besloten vennootschap ook vaak werknemer.

  Voor: , DGA