Professioneel en betrokken.

Overzicht Over ons

Wie zijn wij

DBA Finance is een administratie- en advieskantoor met een no-nonsense instelling en een betaalbaar concept. Hiertoe hebben wij vanuit onze jarenlange ervaring administratiepakketten samengesteld, waarbinnen een duidelijke en transparante dienstverlening wordt aangeboden tegen een vastgesteld tarief.

Naast het vastleggen van administraties, het tijdig en juist doen van belastingaangiften, het voeren van salarisadministraties en het opstellen van jaarrekeningen, kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van financieringsaanvragen, ondernemingsplannen en dergelijke.

Wij bieden een enthousiaste en actieve betrokkenheid bij uw onderneming door met u mee te denken en een klankbord voor u te zijn, dit alles tegen een betaalbaar tarief.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening en kantoororganisatie op het hoge niveau te houden dat onze klanten gewend zijn, zijn wij aangesloten bij Belastingraadgevers. Belastingraadgevers is een digitale beroepsgroep  die administratie- en belastingadvieskantoren voorziet van een professioneel dienstenpakket, zoals dagelijks fiscaal nieuws, toegang tot een fiscale databank, fiscale software, fiscale helpdesk, beroepsgerelateerde cursussen e.d. alsmede zich inzet voor belangenbehartiging.

Een vruchtbare samenwerking begint met een prettig gesprek. Daarom bent u bij ons van harte welkom voor een vrijblijvende oriënterende kennismaking, waarbij een kopje koffie of thee uiteraard niet zal ontbreken.