Professioneel en betrokken.

Overzicht Over ons
Picture

Geschiedenis

DBA Finance heeft een rijke historie. Wij zijn in 1990 gestart als administratiekantoor De Bruijn en in 2004 verder gegaan onder de naam ‘DBA Finance Administratie- en Advieskantoor’ gevestigd aan Meerpaal 8c 4904SK Oosterhout.

DBA Finance is een organisatie die zich ten doel heeft gesteld ondernemers in voornamelijk het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepen optimaal bij te staan in hun bedrijfsvoering. Wij combineren de kleinschaligheid van ons kantoor met een brede kennis, ervaring en vakmanschap. Naast zzp’ers, starters, overige ondernemers en vrije beroepen zijn ook particulieren van harte welkom voor onder andere hulp bij het indienen van hun aangifte inkomstenbelasting. Onder referenties krijgt u een goed beeld van de diversiteit onder onze relaties.

DBA Finance is een kantoor waar wij onze relaties nog persoonlijk willen kennen. Hierdoor weten wij wat er speelt en kunnen wij actief inspringen op veranderingen in de wetgeving en hiervoor oplossingen aandragen.

Wij zien het als onze doelstelling u, desgewenst ongevraagd, te informeren, adviseren, ondersteunen en bij te staan door het o.a. tijdig en adequaat verstrekken van leesbare en begrijpelijke financiële rapportages uit de vastgelegde financiële administratie, eventueel voorzien van ondersteunende grafieken, zodat de cijfers voor u gaan leven.

U moet uw business draaiende houden, DBA Finance doet de rest.